У Тернополі стартує купальний сезон

Дальній пляж// Фото: Файне місто

У Тернополі розпочинається купальний сезон. Цьогоріч він триватиме з 10 червня до 15 вересня. Про це пише “Файне місто” з посиланням на рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Так, тернополяни та гості міста зможуть безпечно відпочивати на пляжі «Циганка» (вул. Білецька) та на «Дальньому» пляжі (вул. Чумацька). На цих локаціях продовж купального сезону працюватимуть матроси-рятувальники.

В рамках підготовки до купального сезону проведено обстеження та очищення дна акваторії біля пляжу «Циганка» від сторонніх предметів та визначено буйками ту частину водойми, яка відведена для купання людей, а також проведено роботи з влаштування пляжу і розміщення інформаційних табличок про дотримання протиепідемічних заходів під час перебування на пляжі, – зазначили у мерії.

Нагадаємо, у тернопільських водоймах перевірили воду. Взірці води взяли у 3 точках. Точками відбору води були Тернопільський став (район «Циганка» та Дальній пляж) і відкритий басейн клубу оздоровчого зимового плавання «Нептун».

Більше: У тернопільських водоймах перевірили воду: чи безпечно купатися

Exit mobile version