“Світ ловив тебе, та не впіймав”: померла 1-річна Олівія, гроші на лікування якої збирали країною

Олівія Зубик//Фотоколаж: Файне місто

Маленька тернополянка Олівія, в якої виявили важку хворобу – рак крові, і якій на лікування масово збирали кошти, пішла з життя. Сумну звістку повідомила мати дівчинки Оксана Музика Зубик, пише “Файне місто”.

Світ ловив тебе та не впіймав…
Назавжди в наших серцях
наша Олівійка,
наш Ангелочок….
16.04.21-1.06.2022, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Олівії Зубик виявили онкологію – рак крові. Дівчинка на початку свого життя боролася з цією недугою. У вересні 2021 року, коли дівчинці було 5 місяців, батьки припинили збір коштів, адже крихітка почала одужувати. На жаль, краще їй було недовго. У лютому 2022 року з її носика пішла кров. Рак повернувся. На лікування дівчинки знову почали збирати кошти.

Дівчинка боролася з недугою в турецьких клініках, зокрема у Туреччині. Вона проходила чимало курсів хіміотерапії.

4 квітня Олівія отримала порцію стовбурових клітин. З того моменту відбувався процес графтування та приживлення нового кістковго мозку і його запуск на виготовлення нових, здорових клітин. Дівчинка, батька, благодійники та всі небайдужі з нетерпінням чекали запуску нової імунної системи. З того часу крихітка почувалася добре. Її життєрадісність вселяла неабияку надію.

16 квітня Олівії виповнився рік. Радісні батьки пишалися несамовитою жагою до життя своєї маленької дівчинки і продовжували докладати зусиль, аби доня жила.

1 червня її не стало. Життя Олівії раптово обірвалося…

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття батькам Тарасу і Оксані, всім рідним і близьким дівчинки. Розділяємо нестерпний біль і невимовну скорботу разом з вами. Втрата цієї життєрадісної дівчинки з гірким болем відгукується у серці. Царство Небесне Олівії! Царюй у Бога, маденька дівчинко!

Читайте також: “Ще жити і жити”: у Дніпрі загинув 19-річний боєць з Тернопільщини

Хочете бути в курсі достовірних новин та головних подій Тернополя? Слідкуйте за “Файним містом” на інших наших ресурсах: TelegramViberInstagram.

Exit mobile version