“З носика раптово пішла кров. Рак повернувся”: батьки Олівії Зубик з Тернополя благають про допомогу

Фото: Олівія Зубик мережа Інтернет

Батьки 9-місячної Олівії Зубик Оксана і Тарас з Тернополя повідомили, що у їхньої донечки стався рецидив. Дівчинка бореться з раком крові. Зараз вона перебуває на лікуванні у турецькій клініці “Medical park” та потребує підтримки небайдужих. Адже у суму коштів, яку раніше збирали на її лікування, не враховували витрати на додаткові курси хіміотерапії.

Ми знову відкриваємо терміновий збір коштів на додаткові протирецидивні курси хіміотерапії та препарат Mylotarg (Pfizer) для лікування Олівії.

У вересні ми зразу розпочали збір коштів та з допомогою небайдужих людей ми закрили його за місяць. Позаду п’ять місяців боротьби, які приносили хороший результат, організм дитини гарно відповідав на лікування. Ми повірили, що найгірше позаду та перейшли уже на наступний етап лікування легшими дозами хімії, який мав тривати 1 рік. Ми до останнього надіялись, що трансплантація кісткового мозку нам уже не знадобиться і в майбутньому залишок коштів ми передамо іншим діткам на лікування, так як і нам свого часу допомогли інші сім’ї”, – розповіла Оксана Зубик.

Родина розуміла, що в подальшому на них чекає нелегкий шлях. Та ніхто й думати не хотів, що в маленької Олівії станеться рецидив.

“Тиждень тому в Олівії раптово пішла з носа кров. Результати пункції кісткового мозку виявилися невтішними. Аналізи показали, що бластні клітини знову перевищили допустиму норму, а це означає, що в дитини рецидив.

Лікування слабшими препаратами не «зайшло». Лікарі прийняли рішення розпочати курси антирецидивної хіміотерапії та з паралельним застосуванням таргетної (біологічної) терапії препаратом Mylotarg (Pfizer) з подальшою трансплантацією кісткового мозку. Вартість цих блоків хіміотерапії та самого препарату для нас захмарна. Ми знову змушенні звернутися до Вас за допомогою у зборі коштів“, – додала мама дівчинки.

Тарас та Оксана Зубики кажуть, зроблять усе можливе, щоб Олівія одужала. Та водночас розуміють, без підтримки благодійників їм не обійтися. Про всі зібрані кошти обіцяють звітувати.

“На саму трансплантацію кісткового мозку ми з вашою допомогою зібрали у вересні, вона буде від неродинного донора, оскільки ми з чоловіком не підходимо за результатами аналізів. Тому, нарешті, прийшовши до тями від цієї неочікуваної звістки, ми знову беремо всю волю в кулак і продовжуємо разом з донечкою боротися з раком та відкриваємо збір на курси протирецидивної хіміотерапії та препарат Mylotarg (Pfizer). Ми знаємо, що ми вистоїмо з вашою підтримкою та щирими молитвами проти цього звіра!“, – кажуть батьки маленької тернополянки Олівії Зубик.

Нагадаємо, 9-місячна тернополянка Олівія Зубик бореться з онкологією. Зараз родина перебуває на лікуванні у Стамбулі.

Відзначимо, що тоді великий вклад у збір коштів на лікування дівчинки здійснили батьки Максимка Антонишина. Родина перерахувала зібрані за добу для їхнього сина та подвоєні благодійником кошти на рахунок Зубиків – майже 2 мільйони гривень.

Більше про це – у попередньому матеріалі “Файного міста”: Сім’я Антонишин віддасть зібрані за добу та “подвоєні” благодійником кошти онкохворій Олівії Зубик з Тернополя (Відео)

Читайте також: На Тернопільщині 5-річного Артемка вбиває рідкісна хвороба: потрібна термінова допомога

Реквізити для допомоги у лікуванні :

ПриватБанк:

5168 7451 0455 5179 Зубик О.В. (мама)

Монобанк:

5375 4141 3167 7576 Зубик Т.В. (тато)

USD

IBAN UA673052990000026201907086112

4149499382866422

ZUBYK OKSANA (мама)

EUR

IBAN UA403052990000026206907087398

5168745105497363

ZUBYK OKSANA (мама)

WesternUnion, Money Gram, RIA, IntelExpres, Welsend, Meest, Sigue, PrivatMoney

Zubyk Oksana, Ukraine ( будь ласка, пишіть коди у приватні повідомлення)

Exit mobile version