У Тернополі подорожчали продукти: які ціни на центральному ринку (Відео)

Павільйон на центральному ринку Тернополя// Фото: Файне місто

У Тернополі дорожчає не тільки пальне, а й продукти харчування. Яка ситуація на центральному ринку станом на 31 травня – далі у матеріалі “Файного міста“.

Так, ціна молочку зростає чи не кожного дня. Однак, вартість м’ясних виробів не змінилася.

Масло і сир дорожчають кожного дня, а ковбаса поки що стоїть на тій самій ціні. Кожна закупка дорожча. Зараз люди менше купляють, бо раніше було більше приїжджих, а зараз нема ні наших, ні інших, – каже продавчиня Марія.

Загалом ціни на м’ясні продукти такі:

Продавці бідкаються і не знають, чому постачальники підносять вартість продуктів. Припускають, що це пов’язано з дефіцитом і здорожчанням пального, адже перевозити товар зараз стало затратніше.

Інша продавчиня каже, що ціна на сир не змінилася, а масло подорожчало на 2-3 гривні.

Ціни на молокопродукти:

Яйця на тернопільському ринку вже подорожчали. Якщо раніше ціна була 1.30, 1,20 гривень і навіть 90 копійок за 1 штуку, то зараз – 1,50, 1,80, та 2.20 гривні за штуку.

Ціна на хліб не змінилася. Однак на ринку хлібобулочні вироби купують менше. Як розповіла продавчиня прилавку, якщо вона раніше за день продавала 400 буханок, то тепер 100.

Більше про ситуацію на центральному ринку Тернополя – у відео “Файного міста”.

До слова, на Тернопільщині здорожчав проїзд у міжміських автобусах. Через дефіцит пального перевізники змушені підносити ціну квитка на 5-15 гривень.
Більше: На Тернопільщині здорожчав проїзд у міжміських автобусах (Відео)

Читайте також: У Тернополі перейменують 13 вулиць і теплохід: які назви пропонують

Exit mobile version