На Тернопільщині здорожчав проїзд у міжміських автобусах (Відео)

Автовокзал у Тернополі// Фото: Файне місто

У Тернополі здорожчав проїзд у міжміських автобусах. Через дефіцит пального перевізники змушені підносити ціну квитка на 5-15 гривень, пише “Файне місто”.

До прикладу, проїзд з Тернополя до Шумська подорожчав на 50 гривень. Від одного села до іншого ціна в середньому зросла на 5-10 гривень. Водії скаржаться, що зараз працювати стало важче. Однак пасажири з розумінням ставляться до ситуації.

Ніде не заправках нема пального. Якщо десь візьмеш талони, то можеш заправитися – і все. А ціни підняли десь на 20-30%. Рахуйте, що стало на 50 гривень дорожче. Проїзд з Тернополя до Шумська був 100 гривень, а став 150, – каже водій автобуса “Тернопіль-Шумськ”.

Водії зазначають, що автобусів стало значно менше. Вони журяться, якщо таке буде і далі, то кількість міжміського громадського транспорту скоротять на ще більше.

Маршрутчики додають, що зменшилася і кількість людей. За словами пасажирів, їздити часто вони зараз не можуть дозволити.

Більше про те, що говорили водії і пасажири – у відео.

Нагадаємо, через війну в Україні виник дефіцит пального. На українських АЗС ціни зростають чи не з кожним днем, тому виникли значні проблеми у водіїв, зокрема і громадського транспорту.

Читайте також:


Warning: mysqli_query(): (08S01/1053): Server shutdown in progress in /home/fainemisto/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2024

Помилка бази даних WordPress: [Server shutdown in progress]
SELECT wp_posts.ID FROM wp_posts LEFT JOIN wp_term_relationships ON (wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id) WHERE 1=1 AND wp_posts.ID NOT IN (40814) AND ( wp_term_relationships.term_taxonomy_id IN (1,3,11,680,681,682,683,794) ) AND wp_posts.post_type = 'post' AND (wp_posts.post_status = 'publish') GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY wp_posts.post_date DESC LIMIT 0, 5

Exit mobile version