“Печемо перемогу”: на Тернопільщині господині роблять печиво з Тризубом для ЗСУ (Фото)

Господині села Йосипівка, що на Тернопільщині, готують солодощі для українських захисників. Цього разу жінки придумали печиво з Тризубом. Про це повідомляють у Координаційному штабі підтримки оборони України.

Волонтерки роблять свою роботу абсолбтно безкоштовно. Займатися випічкою почали ще на початку березня і не припиняють добру справу донині.

Як розповідає організаторка, місцева волонтерка, директорка будинку культури Марія Семирко, жінки знаходять час для благого діла навіть попри домашні справи.

Хоч гаряча пора – садимо городи, але знаходимо час, щоб напекти печива нашим воїнам та українцям на прифронтових територіях. Ми з односельчанками взялися за випікання 8 березня. На Великдень зробили перерву, а зараз знову збираємось. Нам надали приміщення у школі. Потрібні продукти – шукаю, потім домовляємось, хто би відвіз смаколики до Тернополя, – каже Марія.

Волонтерка зазначає, що їхній рекорд – це 156 кілограмів печива за 2 дні. Станом на 11 травня господині напекли понад 1,5 тонни печива.

Марія каже, що ідею робити печиво з Тризубом побачила в Інтернеті.

Печемо різне печиво – вівсяне, горіхове, з корицею, “їжачки”, а ще – з Тризубом! Я побачила в інтернеті форму з Тризубом – замовила, підібрали рецепт і так патріотично оздоблюємо, щоб додати натхнення нашим захисникам. На початках приходило багато жінок, зараз менше, але кожна щиро хоче допомогти. Військові – наші чоловіки, сини, батьки – зараз обороняють Україну, а ми маємо зробити свій внесок у перемогу. Печемо перемогу! – додала організаторка.

Нагадаємо, “Файне місто” раніше писало, що жінки передали військовим 8 тон печива.
Більше: Більше тонни печива напекли для українських захисників господині з села на Тернопільщині (Фото)

Читайте також: У Тернополі виготовляють бандеробайки для ЗСУ (Фото/Відео) 

Exit mobile version