Патрульні Тернопільщини користуватимуться портативними камерами

поліція ілюстративне

Фото ілюстративне// Світлина: мережа Інтернет

У Тернополі поліцейські активно фіксують порушення порядку та притягують до відповідальності зловмисників. Зокрема, в місті та області ретельно стежать за дотриманням правил дорожнього руху, паркування тощо. Чи запрацювали камери фіксації перевищення швидкості – далі у матеріалі.

Як розповів очільник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол на брифінгу Ради оборони, наразі камери не вмикали, а коли це може статися – поки що невідомо.

Зараз ці камери відключені. Коли будуть включені – не знаю. Їх регулює департамент патрульної поліції. Коли нам повідомлять – ми будемо виконувати. Однак, патрульна поліція активно працює з муніципальною вартою щодо виявлення порушень правил дорожнього руху, – розповів начальник.

Голова Тернопільської ОВА Володимир Труш зазначив, що патрульні можуть використовувати переносні камери фіксації швидкості. Також він додав, що в області поступово повертають вказівні дорожні знаки, які зняли на початку повтомасштабного вторгнення росії в Україну.

Патрульна поліція в Тернополі і області може використовувати переносні камери, які фіксують порушення швидкості. Ми вже дали розпорядження про те, щоб повернути знаки назв населених пунктів. Зараз патрульна поліція буде штрафувати за перевищення швидкості. Ніхто не націлений на те, щоб зібрати більше штрафів, націлений на те, щоб був правопорядок. Достатньо є приборів, з якими патрульні виїжджають на певні місця і фіксують порушення швидкості, – додав губернатор.

Більше також дивіться у відео.

Читайте також: Гірка звістка з фронту: від рук окупантів загинув Назар Климюк з Тернопільщини 

Exit mobile version