Гірка звістка з фронту: від рук окупантів загинув Назар Климюк з Тернопільщини

Вічна пам'ять Назару Климюку!// Фотоколаж: Файне місто

Тернопільщину сколихнула гірка звістка. У запеклому бою з окупантами загинув 30-річний Назар Климюк з Тернопільщини. Трагічну новину повідомили у Великодедеркальській громаді на Фейсбук-сторінці.

Назар жив у селі Садки. Служив за контрактом у ЗСУ. Його життя обірвалося 6 травня. У запеклому бою захисник стримував напад ворога і віддав своє життя, аби не дати окупанту прорватися далі.

Невблаганне горнило війни, розв’язаної росією, спопеляє цвіт української нації. І, знову, Великодедеркальська громада отримала болючу звістку про загибель Назара Миколайовича Климюка з с.Садки. Назар народився 23 лютого 1992 року, служив за контрактом в Збройних Силах України. Загинув Герой від рук рашистів 06 травня 2022 року. У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі, – йдеться у повідомленні.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героя. Розділяємо смуток та скорботу з приводу непоправної втрати разом з Вами. Назар тепер оберігатиме Україну-неньку разом з Небесним Військом. Нам залишається молитися за його душу та пам’ятати неоціненний подвиг військового. Вічна салва і пам’ять Герою!

Чтайте також: У Маріуполі загинув 20-річний боєць з Тернополя

Назар Климюк
Фото: Великодедеркальська громада
Exit mobile version