Близько 100 поліцейських Тернопільщини додатково залучать до охорони порядку у Провідну неділю

поліція ілюстративне

Фото ілюстративне// Світлина: мережа Інтернет

У Провідну неділю на Тернопільщині додатково залучають близько сотні поліцейських, які слідкуватимуть за порядком і безпекою людей. Про це повідомили у Нацполіції Тернопільщини.

За даними правоохоронців, поминальні богослужіння на кладовищах частково відбулися у великодні понеділок та вівторок. Цієї неділі віруючі молитимуться за померлих на майже 70 кладовищах та цвинтарях області.

Начальник поліції Тернопільщини Олександр Богомол на брифінгу Ради оборони Тернопільщини також закликав жителів області дотримуватися правил безпеки.

“Щодо проходження поминальних днів, прошу дотримуватися правил проведення релігійних процесів, так, як було на Великдень. Ми всі дотримувалися правил, поліцейські забезпечували безпеку наших громадян і прихожан, які були у храмах і біля храмів”, – п=розповів Олександр Богомол.

Правоохоронці також звертаються до краян зважати на умови воєнного стану, не зловживати алкоголем, не допускати конфліктів та провокацій. Нагадаємо, що в області діє комендантська година з 23.00 до 05.00. 

Читайте також: У зв’язку із загибеллю бійців роти «Тернопіль» у Тернопільській громаді оголосили День жалоби

Exit mobile version