У зв’язку із загибеллю бійців роти «Тернопіль» у Тернопільській громаді оголосили День жалоби

Свічка пам'яті Фото: мережа Інтернет

У зв’язку із загибеллю бійців підрозділу добровольчого загону роти «Тернопіль» Сергія Рудого, Тараса Гогуся та Михайла Гудзя 29 квітня на території Тернопільської міської територіальної громади оголошено Днем жалоби.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал.

“У День жалоби на території громади буде приспущено Державний Прапор України на будинках і спорудах комунальної власності та відмінено розважально-концертні заходи.
Рекомендуємо також органам державної влади та суб’єктам господарювання приспустити Державний Прапор України”, – зазначають у мерії.

До слова, начальник поліції Тернопільщини Олександр Богомол на брифінгу Ради безпеки Тернопільщини 28 квітня повідомив, що тіла Героїв уже везуть на рідну землю. Коли буде похорон – повідомлять згодом. До того ж, сім’ї загиблих, крім допомоги, яку виплатить держава, отримають додаткову допомогу.

“Колективом поліції Тернопільщини було проведено зібрання, на якому прийнято рішення, що крім тих виплат, які виплачуватиме держава, буде додаткова допомога сім’ям загиблих з заробітної плати – це близько мільйона гривень на кожну сім’ю. 4 дітей залишилися без батька, тому ми мусимо їх підтримати”, – сказав Олександр Богомол.

Нагадаємо, 27 квітня життя військових обірвалось від рук російських окупантів під час запеклих боїв на Луганщині. Загинули:

Читайте також: “Пряники перемоги”: у Тернополі збирають кошти на допомогу військовим (Фото/Відео)

Exit mobile version