“Батько залишився в Харкові як волонтер, а ми допомагаємо в Тернополі як можемо”: історія школярки-переселенки Богдани Герес (Відео)

Скріншот з відео "Файного міста"

Війна змусила багато сімей покинути рідні домівки і тікати, рятуючись від обстрілів. Така ж доля спіткала школярку Богдану Герес. Дівчина разом з мамою і двома сестричками вже понад місяць перебуває у Тернополі і активно займається волонтерством. Її батько ж залишився у Харкові і боронить країну від окупантів там.

“Я дуже вдячна військовим, які захищають моє місто. Я хочу їм подякувати не тільки словами, а ще й якось допомогти. Мій тато допомагає як волонтер у теробороні, а я з мамою робимо браслети для військовим, аби їм якось допомогти”, – ділиться дівчина.

Богдана каже, що їй дуже подобається у Тернополі, вона вдячна всім за все добро, яке їй роблять. Тим не менш, юна харків’янка все ж сумує за своїм рідним містом і дуже хоче якнайближчим часом повернутися додому.

Детальнішу історію Богдани можете послухати у відео “Файного міста”.

Читайте також: Відтворити вітер та півня, а потім озвучити поезію: маленьких тернополян та переселенців запрошують на креативні заняття (Відео)

Exit mobile version