У бою поблизу Мар’їнки загинув Володимир Боберський з Тернопільщини

Володимир Боберський. Вічна пам'ять! Фотоколаж: Файне місто

У запеклому бою з російським окупантом загинув військовослужбовець Володимир Боберський з Тернопільщини. Сумну звістку повідомила пресслужба Микулинецької територіальної громади на Фейсбук-сторінці.

Володимир народився 24 липня 1981 р., в селі Лопушанка Турківського району Львівської області. Проживав у Дарахові Микулинецької територіальної громади.

Відстоював український народ на Майдані. З перших днів АТО воював у Донецькій області. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення росії в Україну, Боберський одразу пішов захищати рідну землю, повернувшись із Польщі.

Володимира вбили 1 квітня біля Мар’їнки, що на Донеччині. У загиблого залишилася дружина Галина та дворічний син Дем’янчик.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття близьким та рідним загиблого. Розділяюмо біль з приводу важкої втрати разом з вами. Низький уклін захиснику України! Вічна слава і пам’ять!

UPD (15.10)

Сьогодні, 20 квітня о 19:00 годині в с. Дарахів відбудеться панахида загиблого воїна Володимира Боберського. Похорон і проводжання в останню путь завтра об 12:00 год. Микулинецька територіальна громада просить усіх вшанувати пам’ять Героя, який захищав нас на передовій.

Читайте також: Жителі Шумська на колінах зустріли тіло воїна, який загинув на Сході (Фото)

Володимир Боберський
Фото: Микулинецька територіальна громада
Exit mobile version