Крихітного хлопчика з Маріуполя похрестили в Марійському духовному центрі на Тернопільщині (Фото)

Фото: Матрійський духовний центр

У Марійському духовному центрі “Зарваниця” на Тернопільщині відбулася особливо світла подія – свята Тайна Хрещення. 3 квітня прийняв її маленький хлопчик Андрійко з міста Маріуполя.

Як розповіли на сайті Марійського духовного центру, Андрійка разом з мамою Анастасією з рідного міста вигнала страшна війна. Два тижні матір разом із маленьким хлопчиком провели у бомбосховищі, в холоді, під постійними обстрілами російського окупанта. У батьків не було можливості охрестити дитину. І матір вирішила зробити це уже на Тернопільщині.

“Пані Анастасія разом з синочком виїхала із міста, яке носить ім’я Марії, та, за словами Папи Франциска, стало містом-мучеником жахливої війни. Сім’я тимчасово оселилась у Золотниківській громаді, де їх тепло приймають та опікуються з любов’ю. Віримо, що після перемоги кожен зможе повернутись до рідної домівки, але пам’ять про особливу подію, яка відбулася у місці об’явлення Пресвятої Діви Марії завжди буде присутня в житті маленького Андрійка”, – зазначили на сайті Марійського духовного центру.

Читайте також: У Тернопільському драмтеатрі актори ставлять “Голгофу”, а костюмери шиють спорядження для захисників (Відео) 

Exit mobile version