На Тернопільщині проведуть в останню путь Героя України Олександра Михайловського (Фото)

У запеклій боротьбі з російським окупантом загинув Герой України Олександр Михайловський. 2 квітня його тіло привезуть на Тернопільщину та проведуть в останню путь. Віддати шану військовому зможуть жителі двох сіл.

“Об 11:30 відбудеться зустріч героя в селі Почапинці біля церкви Св. Онуфрія. Поховають Олександра в селі Забойки. Похорон о 14:00. Просимо віддати шану нашому захиснику”, – йдеться у повідомленні Підгороднянської територіальної громади.

Олександр народився в місті Гайсин на Вінничині. З початком бойових дій на сході України в 2014 році вступив до лав збройних сил. Служив разом із нашим земляком Андрієм Капчуром. У січні 2015 у бою під Дебальцевим Андрій загинув. Олександра тоді ворожа куля обминула.

Указом президента його було нагороджено Орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

У 2016 Олександр одружився з сестрою свого побратима Мар‘яною Капчур, а вже в 2017 знову уклав контракт і пішов захищати нашу Батьківщину.

14 березня велике горе знову прийшло в родину Капчурів – Олександр Михайловський загинув у боротьбі з російськими окупантами поблизу містечка Золоте в Луганській області. Без батька залишилася маленька донечка.

Студія “Файне місто” висловлює найщиріші співчуття родині, друзям та побратимам з приводу непоправної втрати. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи. Вічна слава і пам’ять Герою України!

Читайте також: На Тернопільщині попрощалися із ще одним Захисником України (Фото)

Exit mobile version