На Тернопільщині попрощалися із ще одним Захисником України (Фото)

1 квітня у Борщеві попрощалися із військовим Василем Гуцуляком. Він до останнього подиху боронив Україну, доки окупанти не відняли у нього життя.

Василь Гуцуляк брав участь у Револьції Гідності. У 2022 році після прибуття з Польщі одразу пішов добровольцем до лав Збройних сил України. Загинув у березні у місті Попасна на Луганщині.

Тіло Героя місцеві жителі зустріли стоячи на колінах. Священники здійснили чин відспівування новоспочилого воїна.

“Сьогодні Борщівська громада попрощалася із уродженцем села Іване-Пусте Василем ГУЦУЛЯКОМ, що героїчно загинув захищаючи Україну. Борщів’яни на колінах зустріли тіло загиблого земляка. Все, що зараз можемо зробити для нього – провести молитвою і віддати почесті, як Герою.Вічна пам’ять та вічна Слава Герою!Герої не вмирають, а навічно вписують своє ім’я в історію України”, – повідомила пресслужба Борщівської міської ради.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним, друзям, побратимам Захисника. Василь віддав своє життя за Україну, аби ми жили в нашій державі під мирним небом над головою. Тому тепер обов’язок кожного з нас – пам’ятати ім’я героя і цінувати рідну Україну й берегти її.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Читайте також: На Тернопільщині попрощаються командиром Олегом Лапінським

Exit mobile version