У Тернополі половили чоловіків під час комендантської години

У Тернополі поліцейські зловили чоловіків, один з яких мав при собі заборонені речовини та осіб, а другий – перебував у розшуку.

Днями інспектори зловили чоловіка, який мав при собі підозрілий згорток. При появі поліцейської автівки, він різко змінив напрямок руху та спробував утекти. Патрульні швидко зловили його, обшукали та виявили у згорток із білою, порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичною та лікарські препарати, які обмежені в обігу.

Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин цієї події.

Учора, 31 березня, на вулиці 15-го Квітня інспектори виявили 43-річного чоловіка, який перебував на вулиці в період дії комендантської години без законних на те підстав. Перевіривши інформацію про чоловіка згідно з базами даних ТОРівці встановили, що громадянин перебуває в розшуку за вчинення кримінального правопорушення у Києві. Поліцейські доставили зловмисника до відділку, для подальшого з’ясування всіх обставин події.

Читайте також: “Порушники комендантської години йтимуть додому через воєнкомат”: на Тернопільщині каратимуть порушників порядку

Exit mobile version