“Порушники комендантської години йтимуть додому через воєнкомат”: на Тернопільщині каратимуть порушників порядку

На Тернопільщині фіксують чимало випадків порушення комендантської години. Так, за словами начальника Нацполіції області Олександра Богомола, правоохоронці Тернопільщини застосовуватимуть додаткові дії до порушників комендантської години. Про ці “нововведення” генерал повідомив на брифінгу ТОВА 31 березня.

“Ми, на жаль, не до всіх можемо достукатися. Є окремі люди, які порушують комендантську годину. Дівчата і жінки будуть вночі вдома, а всі хлопці будуть через військкомат фіксуватися і допомагати захищати Батьківщину. Дуже важливо в нічний час обмежити кількість людей. Серед них є лише ті, які забезпечують життєдіяльність міста, щоб не допустити провокацій, терористичних актів чи інших подій, які могли би спричинити шкоду життю і здоров’ю наших людей. Порушники комендантської години йтимуть додому через військкомат і медичні комісії. Всі чоловіки, які порушують умови комендантської години, окрім працівників критичної інфраструктури, будуть відправлятися у військкомати для подальшої служби в ЗСУ”,– каже Олександр Богомол.

Він також повідомив, що кілька підрозділів Нацполіції Тернопільщини працюють у зоні бойових дій з початку війни.

“Деякі розпочали роботу там трошки пізніше. Сьогодні 120 поліцейських працюють на інших територіях, не на Тернопільщині, а там, де відбуваються бойові дії”, – додав начальник Нацполіції області.

Читайте також: У жительки Тернопільщини вкрали всі гроші, які вона збирала на допомогу ЗСУ

Exit mobile version