Тернопіль запрошує жителів та гостей міста на екскурсії (Фото/Відео)

Фото: студія "Файне місто"

У Тернополі всі охочі можуть піти на екскурсію містом. Під час “туру” їм розкажуть їсторію Файного міста, покажуть визначні місця та здивують цікавими розповідями.

До однієї з таких екскурсій доєдналася журналістка “Файного міста”. Ведуча в прямому ефірі показала підземелля Тернопільського замку. Екскурсовод Оксана розповіла, що пережило місто під час Другої світової війни. Також вона повідала героїчне минуле українців та показала, що від них збереглося дотепер.

В прямому ефірі люди, які прийшли на екскурсію, ділилися своїми враженнями від побаченого і почутого. Поринути у минуле можете також і ви.

Більше дивіться у відео “Файного міста”.

Зазначимо, що Тернопільський замок – не єдине місце, куди можна піти на екскурсію. Ми пропонуємо гостям міста помолитися в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, подивитися виставу в Тернопільському обласному академічному драмтеатрі ім Т. Шевченка, насолодитися живою музикою в Тернопільській обласній філармонії, глянути на цікаві експонати й знахідки в Тернопільському обласному краєзнавчому музеї. Також заохочуємо прогулятися по набережній Тернопільського ставу, острові закоханих, тернопільських “Єлисейських полях”, пляжу “Циганка”, вулиці Руська тощо.

Читайте також: У Тернополі можна провакцинувати дітей-переселенців не порушуючи календар щеплень (Відео)

Exit mobile version