Хлопчику з Тернополя загрожує небезпечна хвороба

У свої 10 років замість прогулянок з друзями та пошуку пригод тернополянин Едуард Коричак змушений відвідувати лікарні і боротися з хворобами. Аби подолати недугу, хлопчику необхідно провести 4 дороговартісних курси лікування, кожен з яких коштує 4 тисячі доларів. У сім’ї немає такої суми, тому родичі звертаються до небайдужих, які б допомогли Едуардику вилікуватися.

За словами волонтерки Тетяни Титович, спочатку в Едуарда медики діагностували рідкісну генетичну хворобу – Синдром Луї-Бар. Пізніше виявили ще й Лімфому Годжкіна на 4-ій стадії.

6 грудня 2021 року хлопчику провели оперативне втручання – відсікли лімфатичний вузол шиї. Едуардтоді також пройшов курси хіміотерапії. В ті моменти батьки знову повірили в свої сили і надіялися, що сину стане краще. Але чуда не сталося…

То ж в подальшому Едуарду запланували дороговартісне лікування. Йому необхідно прийти у курси лікування, ціна кожного – 4 тисячі доларів. Загалом на курси необіжно витратити 16 тисяч доларів. Для сім’ї така сума не під силу, адже всі заощадження вже витрачені. Сім’я просить допомоги небайдужих.

“Звертаюсь до усіх вас і прошу не залишити сім’ю на одинці з бідою і допомогти врятувати життя цього милого хлопчика. На нього вдома чекають два молодші братики. Тільки завдяки нашій допомозі Едуарду зможуть продовжити лікування. Його життя засяє іншими барвами і він як справжній боєць подолає цю страшну хворобу”, – звертається волонтерка Тетяна Титович.

То ж давайте разом допоможемо Едуардику одужати й повернутися до сім’ї, радіти кожному дню, веселитися з братиками та пізнавати світ.

Реквізити

4731219113964302 – тато Ігор Коричак

5168745114158485 – мама Оксана Коричак

4731185613875340 – USD

Читайте також: У Тернополі медики провели чоловіку унікальну операцію, яка врятувала йому життя (Відео)

Довідка

Атаксія-телеангіектазія (АТ або А-Т), також відома як атактично-телеангіоектатичний синдром або Синдром Луї-Бар — рідкісне, нейродегенеративне, аутосомно-рецесивне захворювання, що викликає важку інвалідність. Атаксія вказує на порушення координації, а телеангіектазія на невеликі розширені кровоносні судини, обидві ознаками характерні для даного захворювання.

Лімфогранульоматоз, або хвороба Годжкіна, або Ходжкіназлоякісна гранульома — злоякісне захворювання лімфоїдної тканини, характерною ознакою якого є наявність гігантських клітин Штернберга, які виявляють при мікроскопічному дослідженні уражених лімфатичних вузлів.

Злоякісні ураження лімфатичного апарату і кровотворних органів становлять значну групу серед новоутворень людини. Їх іменують зазвичай системними захворюваннями, тому що пухлинний процес захоплює не один орган, а весь кровотворний або лімфатичний апарат. До них належать лімфогранулематоз і лейкози.

Exit mobile version