Тернополянам перерахують плату за комунальні послуги за грудень 2021 року

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі робочі групи завершили обстеження обстеження місць загального користування – горищ, підвалів, сходових кліток та допоміжних приміщень у багатоквартирних житлових будинках, які отримують послуги із постачання теплової енергії. Перевірили стан теплоізоляції транзитних трубопроводів у квартирах із індивідуальним опаленням та наявність нагрівальних приладів у під’їздах у понад 700 житлових будинках.

На підставі акту робочих груп, комунальне підприємство теплових мереж “Тернопільміськтеплокомуненерго” проведе перерахунок плати за комунальні послуги за грудень 2021 року. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету 16 лютого 2022 року.

Що стосується перерахунку плати за грудень 2022 року і нарахування плати за січень 2022 року, то їх здійснять наступним чином:

Окрім цього, згідно з вимогами законодавства, управителі житлових будинків зобов’язані відновити роботу систем опалення місць загального користування і допоміжних приміщень.

Більше про робочу груп та обстеження багатоповерхівок – у попередньому відеоматеріалі “Файного міста”: У Тернополі обстежують багатоповерхівки, щоб провести перерахунок за тепло і гарячу воду (Відео)

Exit mobile version