У Тернополі нацгвардійці пройшли антитерористичні навчання (Фото)

У Тернополі військовослужбовці Нацгвардії України взяли участь у антитерористичних навчаннях. Про це інформує пресслужба НГУ.

“Особовий склад 2-го батальйону військової частини 3002 взяв участь в спеціальних тренуваннях координаційної групи антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Тернопільській області.
Військовослужбовці підрозділу залучалися за одним із навчальних завдань на об’єкті критичної інфраструктури.
Керівництво УСБУ в Тернопільській області позитивно відмітили злагодженість дій особового складу  батальйону”, – йдеться у повідомленні.

Також службовці практично відпрацювали дії особового складу на місцях несення служби, зокрема на території Тернопільського міськрайонного суду.

“Щомісяця наші військовослужбовці практично відпрацьовують дії особового складу в місцях несення служби. Тим самим вони підвищують рівень своєї професійності та навички у конвоюванні підсудних аби надалі уникнути непередбачуваних ситуацій”, – каже начальник штабу 2-го батальйону бригади майор Ярослав Котелянець.

Так, під час навчаль бійці відпрацьовували порядок дій особового складу варти по прибуттю в судову установу, доставки засуджених до залів судових засідань шляхом призначення резервних груп з-поміж військовослужбовців, що знаходяться біля спеціальних автомобілів, у вартовому приміщенні та в залах судового засідання.

Також військовики змогли відпрацювати дії варти у разі виникнення надзвичайних обставин при втечі, нападу на варту, непокорі і надання першої медичної допомоги потерпілим.

Зі свого боку керівництво УСБУ в Тернопільській області позитивно відмітило злагодженість дій особового складу батальйону.

Читайте також: У пожежі на Тернопільщині загинув чоловік (Фото)

Фото: пресслужба НГУ

Exit mobile version