У пожежі на Тернопільщині загинув чоловік (Фото)

10 лютого близько 9-ої години ранку в селі Горішня-Слобідка Монастириської громади Чортківського району горіла житлова будівля – літня кухня. В результаті один із чоловіків, які перебували на той момент в оселі, з опіками лікується в медзакладі, а другий – помер.

За інформацією ГУ ДСНС України у Тернопільській області, пожежу вдалося ліквідувати, проте вогонь знищив чималу частину майна.

“Внаслідок пожежі вогнем знищено частину перекриття та покриття, меблі та речі домашнього вжитку на площі 20 м кв., пошкоджено стіни та стелю будівлі.
Пожежу ліквідовано черговим караулом 12 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Головного управління, під час гасіння врятовано 2 будівлі.”, – йдеться у повідомлленні.

Двох чоловіків, які постраждали у пожежі, з опіками шпиталізували до лікарні.

“Унаслідок пожежі у власному будинку постраждали двоє пацієнтів: 84-річний чоловік, який отримав опікові рани приблизно 80% поверхні тіла, й 55-річний чоловік, який отримав опікові рани обличчя й правої руки. Обох постраждалих, після оперативно наданої медичної допомоги, шпиталізовані в Теребовлянську райлікарню”, – інформує Центр ЕМД Тернопільщини.

Згодом потерпілий 84-річний власник будинку від отриманих травм помер у лікувальному закладі.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Читайте також: У Тернополі син відгриз матері палець (Фото)

Фото: ГУ ДСНС України у Тернопільській області

Exit mobile version