На Тернопільщині стартував відбір на посаду “Поліцейського офіцера громади”

Фото: Нацполіція

На Тернопільщині триває активна реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади». Ініціатива передбачає новий формат взаємодії поліції та населення на засадах партнерства в кожній територіальній громаді. 24 січня стартував черговий набір на 27 посад поліцейських офіцерів громад.

У Тернопільській області вже працює один поліцейський офіцер громади у селі Трибухівці Чортківського району. До участі в проєкті долучитися ще 24 територіальні громади Тернопільщини, які активно допомагають у його реалізації та готові до співпраці з поліцією. Завдяки цьому місцеві жителі отримають правову допомогу та підтримку у будь-яких питаннях, а поліцейські зможуть ефективно та якісно виконувати покладені на них обов’язки.

Читайте також: 24 громади Тернопілля готові до реалізації проєкту “Поліцейський офіцер громади”

У Відділі комунікації поліції області повідомили, участь у конкурсі можуть взяти працівники поліції з належним рівнем фізичної підготовки, досвідом роботи не менше ніж півтора року, вищою освітою та водійським посвідченням.

Анкету можна заповнити на сайті Нацполіції за посиланням https://otg-officer.police.gov.ua, обравши громаду, в котрій бажаєте працювати. Набір триватиме до 24 лютого.

Переможці конкурсу пройдуть спеціальне навчання, опанують відповідні знання, які необхідні під час служби.

Інформацію про інші основні вимоги та про етапи конкурсу можна отримати на сайті Нацполіції.

Співробітники управління превентивної діяльності Головного управління поліції заохочують працівників структурних підрозділів взяти участь у відборі.

Читайте також: Кожна територіальна громада Тернопільщини матиме поліцейського офіцера

Exit mobile version