24 громади Тернопілля готові до реалізації проєкту “Поліцейський офіцер громади”

Фото: Нацполіція

Впродовж трьох днів на Тернопільщині працювали представники управління взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності Нацполіції України. Перевіряли стан готовності облаштування приміщень та умов для роботи на території громади поліцейських офіцерів. Так, згідно з результатами, до участі в проєкті готові долучитися 24 територіальні громади Тернопільщини.

Поліцейський офіцер громади — це офіцер Національної поліції України, який живе та працює у певній територіальній громаді. Його головні завдання — забезпечувати порядок і запобігати правопорушенням і злочинам у межах своєї громади. Ініціатива передбачає новий формат взаємодії поліції та населення на засадах партнерства в кожній територіальній громаді.

Представники Департаменту оглянули приміщення поліцейських станцій, на базі яких працюватимуть офіцери громади. Зокрема, облаштування будівель, кімнати прийому громадян, відпочинку, забезпечення оргтехнікою та рештою необхідним для якісного виконання своїх повноважень поліцейським”, – зазначили у поліції.

Зазначимо, що на сьогодні на території Тернопільщини працює один поліцейський офіцер громади – у селі Трибухівці Чортківського району.

Читайте також: У Тернополі двоє чоловіків і жінка обікрали магазин: розшук (Відео)

Exit mobile version