Врятуйте матір для дитини: допомоги потребує Ганна Лесько з Тернопільщини

Фото: архів Ганни Лесько

53-річна жителька Коршилова Зборівського району Ганна Лесько потребує допомоги небайдужих. Медики діагностували в легенях жінки пухлину з метастазами. Відтоді краянка бореться за своє життя. Каже, опустити рук не має права, вдома на неї чекає 12-річний син.

За весь час, відколи пані Ганна дізналася страшний діагноз, пройшло півтора року. А це – постійне приймання ліків та крапельниці. Жінка пригадала той день, коли її життя змінилося докорінно .

“В якийсь час я просто почала більше хворіти. Спершу у мене було запалення легень, однак тоді обстеження нічого не показало, – пригадує жінка. – Потім у мене часто почало боліти горло. Я сама медик, то ж одразу звернула на це увагу. До того ж в цей час якраз почалася пандемія. Пішла на рентген, і у мене виявили цю пухлину“, – розповіла Ганна Леськів.

Лікування принесло результати – пухлина зменшилася вдвічі. Та згодом її ріст відновився. Жінка припускає, посприяло захворювання, яке вона згодом перенесла. Розповідає, аби продовжувати цю нелегку боротьбу, потрібні чималі кошти. Сподівається на небайдужі серця благодійників.

“Мені змінили лікування, призначили хіміотерапію в таблетках. Це сильніший і недешевий препарат Tagrisso. Його вартість на три місяці – 210 тис грн.  Така сума, на жаль, для моєї родини непосильна“, – каже пані Ганна.

Якщо у вас є можливість допомоги Ганні Лесько у лікуванні – зробіть це.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанк:

5168 7573 9630 4588, 5168 7451 1059 6720 (Лесько Ганна Богданівна).

Читайте також: Паралізований Арсенчик Бочковський з Тернопільщини потребує допомоги 

Exit mobile version