Паралізований Арсенчик Бочковський з Тернопільщини потребує допомоги

Фото: Вишнівецька ТГ

Допомоги небайдужих потребує сім’я маленького хлопчика з особливими потребами Арсена Бочковського з села Залісці Вишнівецької громади Кременецького району. У хлопчика складна форма захворювання. Мама каже, син їсть лише подрібнену на блендері їжу і лише з її рук, постійно в памперсах, кожен день вживає життєво необхідні ліки та часто хворіє.

Як і кожна жінка, чекаючи на немовля, пані Валентина будувала плани на його майбутнє. Уявляла, як її дитина зробить перші кроки, промовить перше слово «мама», піде в дитячий садочок, школу, навіть ким стане у майбутньому. І наче все так і мало бути, але… Вже невдовзі мати з батьком зрозуміли, що дитина потребує значно більше уваги, ніж інші діти. Відтоді почалося їхнє «особливе батьківство» .

Подружжя не звертало увагу на осудливі та допитливі погляди перехожих, намагалося не чути некоректних коментарів на вулиці. Вони лише любили. Любили і люблять всупереч всьому, і так сподівалися, що одного дня все раптово зміниться і буде як у мріях – піде, заговорить, садочок, школа… Та, на жаль.

Зараз батькам хлопчика необхідно посилено працювати, аби мати кошти на ліки для Арсенчика. Окрім того, в родині є ще троє діток. Фінансів не достатньо. Державної допомоги вистачає лише на ліки та памперси.

Батьки Арсенчика щодня дякують Богу за дитину та усім небайдужим за підтримку, за кожне добре слово.

Ніхто не хоче опинитися на їх місці, але кожен з нас може допомогти, підтримати. Охочим допомогти Арсенчику та його сім’ї, або просто морально підтримати родину, просимо звертатися до служби у справах дітей Вишнівецької громади (0671142457).

Читайте також: Як у воду канув: на Тернопільщині мати понад 7 місяців шукає свого сина 

Фото: Вишнівецька ТГ

Exit mobile version