У тернопільській багатоповерхівці загинула жінка

Фото: мережа Інтернет

У багатоповерхівці на вулиці Пилипа Орлика в Тернополі сталася пожежа, у якій загинула літня жінка. Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

“16 січня о 16:16 у м. Тернопіль на вул. П.Орлика у квартирі на шостому поверсі дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку виникла пожежа. На місці пожежі виявлено тіло власниці помешкання, 1932 року народження. Внаслідок пожежі вогнем знищено кухонний гарнітур, диван, мікрохвильову піч, речі домашнього вжитку на площі 7 м кв.  Пожежу ліквідовано черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління, також до гасіння залучалось відділення частини спеціально-призначеної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення  та працівники оперативно-координаційного центру Головного управління”, – йдеться у повідомленні.

У Центрі ЕМД Тернопільщини підтверджують, що пенсіонерка померла від опіків та отруєння чадним газом.

“16 січня о 16.34 бригада швидкої виїжджала на вул. Орлика в Тернополі, де уже не змогла надати допомогу 90-річній пацієнтці. Медики швидкої знайшли на підлозі у квартирі обгорілий труп літньої жінки. Констатовано біологічну смерть, що настала до приїзду бригади швидкої, від опіків та отруєння чадним газом. На місці події уже були працівники МНС та поліції”, – повідомляють у Центрі ЕМД Тернопільщини.

Причини виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Читайте також: Поліція затримала депутата Тернопільської районної ради

Exit mobile version