Поліція затримала депутата Тернопільської районної ради

поліція ілюстративне

Фото: мережа Інтернет

Поліція області затримала чинного депутата Тернопільської районної ради. Обіймаючи посаду директора комунального лісгоспу Тернопільської райради, чоловік продавав ліс в обхід встановлених норм. Впіймали чиновника на гарячому – під час отримання хабаря у розмірі 25 тисяч гривень.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області та слідчі поліції області задокументували отримання неправомірної вигоди директором одного з комунальних лісогосподарств райради. Крім того, він є чинним депутатом райради“, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Посадовець одержав 25 тисяч гривень неправомірної вигоди за безперешкодний відпуск лісопродукції та вивіз її з території лісогосподарства.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою Кримінального кодексу України. Вирішується питання  про обрання запобіжного заходу. 

Читайте також: У Тернополі викладач коледжу “погорів” на вимаганні хабаря в учня автошколи

Exit mobile version