У Тернополі триває конкурс на кращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво»

Фото: мережа Інтернет

У Тернопільській громаді триває конкурс на кращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво». Подати заявку на участь у заході можна до 30 грудня.

“До четверга у Тернопільській міській територіальній громаді триває прийом заявок на традиційний щорічний конкурс «Різдвяне диво».

Конкурс на кращий макет Різдвяної шопки проводиться з метою залучення установ, організацій, підприємств, закладів, церковних громад, парафій, мешканців Тернопільської міської територіальної громади до вивчення та пізнання різдвяних традицій за допомогою засобів народного декоративно-прикладного мистецтва”, – розповіли у Тернопільській міській раді.

Цьогоріч роботи учасників оцінюватимуть у трьох номінаціях, а саме:

Основними критеріями оцінювання у конкурсі, відповідно до положення, є: оригінальність та самобутність; розкриття теми; якість; творчий підхід; техніка виконання; акуратність; креативність; самостійність (фігурки, архітектурні споруди створені власними руками).

Приймають роботи від учасників без вікових обмежень: колективні (родинні, гуртові) та індивідуальні. Усі подані роботи представлять на виставці у січні 2022 року. Переможці конкурсу отримають Подяки міського голови і грошові винагороди.

Телефон для довідок: (0352)52-67-32.

Читайте також:

Exit mobile version