Жінка згоріла живцем на Тернопільщині

Фото ілюстративне// Світлина з мережі Інтернет

1 грудня в селі Копичинці Чортківського району на вулиці Гусятинській сталася пожежа – горів житловий будинок. В результаті вогнище забрало життя власниці. Про нещастя повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС України в Тернопільській області.

“1 грудня о 10:50 у м. Копичинці Копичинецької територіальної громади Чортківського району на вул. Гусятинській виникла пожежа житлового будинку, що належить місцевій жительці. На місці події виявлено труп власниці будинку. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 м кв., пошкоджено облицювання стін на площі 20 м кв. Пожежу ліквідовано черговим відділенням 22-го державного пожежно-рятувального поста 10-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління. Під час гасіння пожежі врятовано дану житлову будівлю”, – йдеться у повідомленні.

До слова, в той же день у Тернополі також горів житловий будинок. Рятувальники виїжджали на провулок Замонастирський для ліквідації пожежі.

На щастя, загоблих і постраждалих немає. Вогонь знищив лише сміття на площі 5 м кв. та пошкодив облицювання стін житлового будинку. 

Читайте також: Понад 60 нелегальних перевізників викрили за місяць на Тернопільщині 

Exit mobile version