Понад 60 нелегальних перевізників викрили за місяць на Тернопільщині

Фото: Нацполіція Тернопільської області

На Тернопільщині у ході відпрацювання поліцейські виявили 68 нелегальних перевізників. Водії здійснювали перевезення пасажирів без відповідних дозвільних документів.

У поліції зазначають, що серед порушників 58 – водії таксі та 10 – автобусів.

Правоохоронці задокументували дані факти та склали на порушників адмінпротоколи. Адмінматеріали для прийняття рішення передадуть до суду. 

Нагадаємо, що в області триває комплекс цільових заходів під умовною назвою «Перевізник». Основна мета – посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час здійснення пасажирських перевезень автомобільним транспортом, а також виявлення осіб, які займаються такою діяльністю нелегально. 

Як розповів заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в області Юрій Бучковський, на дорогах області працюють спеціальні мобільні групи, до складу яких входять працівники груп реагування патрульної поліції, управління патрульної поліції в області та представники Укртрансбезпеки. Вони перевіряють технічний стан маршруток, автобусів, наявність у водіїв ліцензій на даний вид діяльності та стежать за дотриманням карантинних обмежень під час перевезень.  

Читайте також: Матір благає тернополян допомогти знайти сина (Фото)

Exit mobile version