Помер депутат Тернопільської обласної ради 6-го скликання Юрій Дзюбан

Фото: із соцмереж

Помер відомий на Тернопільщині підприємець, громадський діяч, депутат Тернопільської обласної ради 6-го скликання, член фракції Радикальної партії Олега Ляшка Юрій Дзюбан. Сумну звістку повідомив товариш політика Богдан Яциковський на Фейсбук-сторінці.

Як з’ясувалося, життя Юрія Дзюбана забрала вірусна інфекція.

“Страшний вірус здолав його.. Спочивайте з миром, Юрію Івановичу. Ви завжди залишатиметися для нас авторитеною, патріотичною, виваженою і порядною людиною, яка постійно відстоювала інтереси своєї громади, району та області, що виливалось у надзвичайну повагу та любов від простих людей та колег. Щиро співчуваю рідним та близьким з важкою втратою…”

Колектив студії “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним та близьким Юрія. Сумуємо разом з вами!

Довідка

Юрій Дзюбан народився 11 березня 1960 року у селі Боричівка Теребовлянського району Тернопільської області. Закінчив Хоростківську середню школу №1 (1977),  Тернопільський філіал (1982) Львівського політехнічного інституту. 2010—2011 — голова Теребовлянської районної державної адміністрації. Обирався депутатом Теребовлянської районної ради.

Депутат Тернопільської обласної ради 6 скликання (2015—2020).  Позапартійний. Член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності. Член фракції ТТО Радикальної партії Олега Ляшка.

Читайте також: Помер екс-голова Тернополя Богдан Левків

Exit mobile version