На Тернопільщині від згоряння врятували 5 гектарів лісу

Фото: ГУ ДСНС України у Тернопільській області

Пожежники Тернопільщини продовжують боротьбу з вогнищами, які спалахують на відкритих місцевостях. Так, за минулу добу рятувальники погасили три пожежі, загальна площа яких понад півтисячі метрів квадратних. Горіли сміття та суха трава. Завдяки швидкій реакції та злагодженими діям пожежно-рятувальних загонів від згоряння вдалося врятувати ліс, площею 5 гектарів. Детальніше – у матеріалі.

Як повідомили у ГУ ДСНС України у Тернопільській області, 22 листопада черговим караулом 15-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ліквідовано пожежу сміття на відкритій території на площі 40 м кв., яка виникла в м. Заліщики Чортківського району.

Черговим караулом 18-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території на площі 30 м кв., що виникла в с. Яструбово Купчинецької територіальної громади Тернопільського району.

О 19:21 у с. Набережне Бучацької територіальної громади Чортківського району виникла пожежа сухої трави та підстилки в самосіві лісу на відкритій території на площі 500 м кв. Пожежу ліквідовано черговими караулами 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління та місцевої пожежної команди с. Стінка. Під час гасіння пожежі врятовано лісовий масив площею 5 га.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлять слідчі.

Читайте також: “Поплатився за бажання зробити селфі на даху потяга”, – у поліції прокоментували нещасний випадок, який трапився з дитиною у Тернополі (Відео)

Exit mobile version