“Поплатився за бажання зробити селфі на даху потяга”, – у поліції прокоментували нещасний випадок, який трапився з дитиною у Тернополі (Відео)

У Тернополі 25 травня підліток зазнав важким травм внаслідок ураження струмом. 15-річний хлопець перебуває зараз в реанімації. Дитині зробили одразу операцію. Стан його медики розцінюють як важкий. Ситуацію з нещасним випадком прокоментували у поліції.

“Підліток поплатився за бажання зробити селфі на даху потяга. Інцидент трапився в понеділок, 25 травня, близько 18 год на вулиці Бродівській. До співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків обласної дитячої лікарні про те, що до них з закритою черепно-мозковою травмою,  опіками тіла 30 % доставили 15-річного жителя обласного центру. З’ясувалося, травми неповнолітній отримав внаслідок ураження електричним струмом. За попередніми даними, підліток ще з двома друзями прогулювалися на території   залізничного депо. Зі слів товаришів потерпілого, хлопець хотів сфотографуватися та піднявся сходами на дах вагону. Від різкого удару струмом його відкинуло на землю”, – повідомили у поліції Відділі комунакації поліції Тернопільської області.

Відомості за даним фактом внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка. Правоохоронці застерігають підлітків від необдуманих вчинків.

Ситуацію також прокоментували у ДЕПО.

Нагадаємо, як раніше вже повідомляли, нещасний випадок трапився 25 травня у Тернополі. 15-річного хлопчика вразило струмом. Дитину у важкому стані госпіталізували в Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню. Про стан потерпілого журналістам “Файного міста” розповіла заступник генерального директора (головного лікаря) з медичної частини Алла Філюк.

“Дитина поступила у важкому стані. Хлопчика одразу прооперували. Сьогодні, швидше за все, буде проведена ще одна операція. Стан дуже важкий, він у реанімації”, – каже Алла Петрівна.
Exit mobile version