Речі, що зігрівають в холод: ціни на шапки та рукавички на ринку Тернополя (Відео)

Скріншот з відео

На Тернопільщині з кожним днем стає все холодніше. Стовпчик термометра падає вниз, тому жителі області потроху оновлюють гардероб та вдягаються тепліше. Ми вирішили дізнатися про тренди цього сезону та поцікавитися у тернопільських продавців, яка ситуація з продажем головних уборів, шарфів та рукавичок на ринку Тернополя.

Тренди осінь-зима 2021-2022

Як пише Vogue.ua, цього сезону осінь-зима 2021/2022 в центрі уваги опинилися: капелюхи-федори або крисаті моделі, ретро-кашкети, бейсболки, що відсилають до американської однойменної гри, хутряні головні убори й панами зі щільних матеріалів.

  1. Капелюхи
    Фетрові або тканинні крисаті капелюхи, а також моделі з низькими крисами або «федори» займають провідну позицію на модних подіумах цієї осені. Вибирайте елегантні моделі із широкими крисами Alberta Ferretti або чоловічі капелюхи «борсаліно», які можна носити в парі із шовковими хустками. Для дівчат, які хочуть спробувати нестандартні варіанти, згодиться дутий капелюх Tod’s, що не тільки приверне увагу оточення, а й не промокне під час зливи.
  2. Кашкети
    Цієї осені в тренді будуть кашкети, які ще називають бретонськими кепками, картузами або newboys. Цей головний убір, що відсилає до військової уніформи й образів із серіалу «Гострі картузи», показало багато брендів у своїх колекціях. Обрати можна як однотонні лаконічні кашкети та картаті ретро-варіанти, так і бретонські кепки з додатковими «вушками», які можна зав’язати зверху кашкета або опустити вниз.
  3. Панами
    Панами або bucket hats плавно перекочували з літніх колекцій в осінньо-зимовий сезон. Якщо в теплу пору року головні модниці вибирали панами з денімумоделі, виготовлені в техніці кроше, бавовняні й лляні варіанти, то тепер дизайнери пропонують зробити вибір на користь щільніших матеріалів: габардину, вовни, канви, шкіри й твіду.
  4. Бейсболки
    Якщо раніше бейсболки носили лише зі спортивним одягом, то тепер це універсальний головний убір, який може доповнити як бомбер чи дуту куртку, так і класичний тренч або пальто.
  5. Балаклави
    Балаклава, без перебільшення, стала наймоднішим головним убором зими. Хоч вони не кожному припадуть до душі, але це виглядатиме однозначно стильно.

Ціни у Тернополі

Щоб дізнатися краще про ситуацію з продажем головних уборів та аксесуарів у Тернополі, журналісти “Файного міста” поїхали на Центральний ринок.

Як нам розказав продавець Денис, найбільше тернополяни закуповуються на вихідні. Жінки більше обирають шапки в яскравих відтінках, тоді як чоловіки віддають перевагу чорному, синьому та сірому кольорам.

Продавець зізнається, що речі привозить переважно з Харкова, Одеси і Хмельницького. Більшість товарів, які він продає, пошиті з м’якої та теплої ангори. Пан Денис каже, що в нього здебільшого купують шапочки з натуральної тканини. Покупчині найчастіше купують шарфики та хустки, від хомутів відмовляються – не актуальні.

Ціни:

Більше дивіться у відео.

Читайте також: Тернопільський ринок перевірили на дотримання правил торгівлі (Відео)

Exit mobile version