Тернопільський ринок перевірили на дотримання правил торгівлі (Відео)

Фото: з відкритих джерел

10 листопада співробітники поліції, Держпродспоживслужби та муніципальної інспекції здійснили рейд центральним ринком Тернополя. Перевіряли продавців та покупців на дотримання норм та правил торгівлі. Виявили кілька десятків порушень.

Головний спеціаліст управління Держпродспоживслужби Марина Діденко каже, продаж у невстановлених місцях є небезпечним для покупців, адже товар реалізовується без проходження ветеринарно-санітарної експертизи.

“Упродовж двох тижнів на Тернопільщині тривають профілактичні рейди з виявлення фактів незаконного виготовлення та реалізації підакцизних товарів та функціонування несанкціонованих ринків.

Також поліцейські перевіряють дотримання правил торгівлі на території організованих базарів. З початку профілактичних відпрацювань поліцейські  задокументували майже півсотні порушень.”

Під час рейдів не залишили поза увагою й питання дотримання карантинних вимог.

“В місцях скупчення людей важливо, аби кожен пам’ятав, що зобов’язаний носити маску, дотримуватися дистанції”, – зазначив старший дільничний офіцер Тернопільського районного управління поліції Володимир Пецур.

Щодо реалізації підакцизних товарів, то за останні два тижні поліцейські області склали 89 адміністративних протоколів та розпочали одне кримінальне провадження за незаконне виготовлення алкогольних напоїв. Вилучено понад 300 літрів сурогату.

У поліції повідомили, що й надалі проводитимуть профілактичні заходи, а громадян закликають не порушувати законодавство. 

Читайте також: Справа Юника: обрання запобіжного заходу підозрюваним у вимаганні коштів (Наживо)

Exit mobile version