На Тернопільщині обстріляли ЦНАП (Фото)

Фото: Хоростківська міська рада

У Хоросткові, що на Тернопільщині, з пневматичної зброї обстріляли приміщення, у якому невдовзі відкриють ЦНАП. Про це повідомили у Хоростківській міській раді

“Вчора, 18 листопада,  у вечірню пору доби, у Хоросткові певними особами вчинено протиправні дії та з травматичної зброї за допомогою пострілів пошкоджено вікна будівлі майбутнього ЦНАПу, – йдеться у повідомленні. –  Внаслідок проведених оперативних дій поліції, представників влади вдалось затримати злочинця – жителя Хоростківської громади (у скоєному злочинець зізнався), який понесе відповідальність у встановленому законом порядку”.

Нагадаємо, що Хоростківська громада – одна з небагатьох, яка стала учасником програми Міністерства цифрової трансформації з розвитку мережі ЦНАПів. Вона отримала державні кошти в сумі 11,7 млн. грн на будівництво такого Центру в Хоросткові (центральна площа міста).

На даний час підрядна організація проводить будівельні роботи: закладає фундамент, зводить стіни 2-х поверхів, укладає панельне перекриття, встановлює вікна, здійснює фасадні та покрівельні роботи з використанням енергозберігаючих технологій. 

Читайте також: У Тернополі чоловік залякував родину та заклав вибухівку через борги

Exit mobile version