У Тернополі чоловік залякував родину та заклав вибухівку через борги

У Тернополі повідомили про підозру чоловіку, який змусив свого боржника залякувати місцеву родину та підкласти під вікно їхньої квартири вибухівку. Повідомили у Прокуратурі Тернопільської області.

“Правоохоронці встановили замовника злочину, який надав вказівки іншому співучаснику вчиняти протиправні дії відносно потерпілого, щоб примусити останнього повернути йому борг.

Не зважаючи на те, що у клопотанні слідчого вказувалось про наявність ризиків переховуватись від органів досудового розслідування та суду, впливати на потерпілих і продовжувати стосовно них злочинну діяльність, слідчим суддею Тернопільського міськрайонного суду відмовлено у застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Оскільки судом обрано зловмиснику цілодобовий домашній арешт, Тернопільською окружною прокуратурою готується апеляційна скарга на вказане рішення.Триває розслідування, що здійснюють працівники поліції”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо,подія трапилася о 7-й годині ранку 26 жовтня. Невідома особа встановила на підвіконні першого поверху саморобний вибуховий пристрій. Останній спрацював і розбив вікно. На момент злочину у кімнаті перебувала жінка з п’ятирічною дитиною. Уламки скла травмували руку тернополянці.

Більше про цей злочин – у попередньому відеоматеріалі “Файного міста”: Поліція розшукала чоловіка, причетного до вибуху у квартирі тернополянки (Відео)

Читайте також: На Тернопільщині через замінування АЗС евакуювали персонал та відвідувачів

Exit mobile version