Жителька Тернопільщини перемогла у міжнародному конкурсі краси

Фото: like-news.info

Українка Катерина Грод виграла міжнародний конкурс краси в Маямі, де представляла Україну. Дівчина – уродженка Теребовлі, що на Тернопільщині.

Міжнародний конкурс краси “Lady of the World” відбувся у Маямі 7 листопада. У ньому взяли участь 16 дівчат з різних міст і представляли різні куточки світу. Українок було 4 і однією з них була Kateryna Grod.

«Коли готувалася найважливішим завданням для мене було познайомити світ з українською культурою.

Етапів було 5: перший вихід знайомство, ми були всі в однакових сукенках та прекрасними головними уборами з квітами, другий власне візитка і вихід в національних костюмах, третій фешн – ми танцювали та дефілювали в дизайнерському вбранні Kosmos couture, потім був вихід у купальниках бренду SwimGlamSwimwear пошитих спеціально для нас.

Останнє дефіле було у дизайнерських сукнях від Vira Lillium. Я отримала найвищі бали за всі етапи практично від усіх членів журі.

Пишаюся, що змогла представити Україну і дуже радію, що моя робота була оцінена справедливо та я виборола цю перемогу“, – розповідає дівчина.

Корони і номінації отримала кожна учасниця, та Катерина стала переможницею й отримала найвищу перемогу Grant Prix award Lady of the World 2021, також їй дали номінацію Best Chess Queen.

Читайте також: У Тернополі вдруге відбудеться YouthSpeak Forum: встигніть зареєструватися

Exit mobile version