У Тернополі вдруге відбудеться YouthSpeak Forum: встигніть зареєструватися

Для молоді Тернополя уже вдруге проведуть подію YouthSpeak Forum, яка відбудеться 13-14 листопада. Минулого року гаслом події було “ЗнайдиСебе”. Цьогоріч учасники події реалізують себе разом з гаслом “реалізуYOU”.

Яка мета події?


Основна ціль події – показати молоді, яка хоче знайти себе, можливості для розвитку, нетворкінгу, реалізації та працевлаштування у Тернополі. Форум збирає однодумців, представників громадського та бізнес секторів для
отримання нових перспектив.

Як відбуватиметься?

Через карантинні обмеження, подія відбуватиметься онлайн на закритому каналі YouTube. Учасники матимуть можливість отримати власні пакети-делегата у точці видачі.

Спікери форуму


Саша Вебстер – популярний український відеоблогер та актор розмовного жанру. Він розповість про внутрішню мотивацію.

Юліана Кіндрадська – працювала над створенням візуального контенту для Lenovo, Vichy, NYX, а на форумі розповість про соціальні мережі та можливість заробляти у них.

Ігор Кусяк – тренер з ораторського мистецтва, який навчить делегатів говорити так, щоб їх почули.

Тетяна Білінська – кандидат психологічних наук, яка виступить із темою “Особисті кордони та як їх будувати”.

Віктор Калінчук – розповість молоді про нетворкінг як інструмент для працевлаштування, оскільки уже 8 років займається менеджментом у ІТ-компаніях.

Марічка Юрчак – співзасновниця креативного кластеру Na пошті. Розповість про те, як справлятись з факапами.

Партнери

Найбільше ініціативу підтримують тернопільські ІТ компанії: Crowdin, Eleks, Unicorn, Wise Engineering, Apiko. Саме вони будуть працювати з тернопільською молоддю та розкажуть про можливості, які є у їхніх компаніях.

“Школярик”, “Молокія”. “Сумна вівця”, “Коза дереза”, “Сорока” також підтримають подію, оскільки будуть надавати приємні бонуси для пакетів делегатів.

Де зареєструватись?

Зареєструватись на подію всі охочі можуть на сайті події.

Довідка

YouthSpeak Forum – конференція, метою якої є розвиток підприємницького духу та професійних навичок у молоді, тим самим підвищуючи рівень працевлаштування в різних сферах нашого суспільства.

Читайте також: У Тернополі 37 учнівських проєктів перемогли в «Шкільному громадському бюджеті 2022»

Exit mobile version