За 3 дні на Тернопільщині у ДТП постраждали 9 людей (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільської області

На дорогах Тернопільщини у ДТП постраждали 9 людей з 5 по 7 листопада. Про це інформує пресслужба ГУНП у Тернопільській області.

Так, 5 листопада близько 13:00 на автодорозі Бережани-Підгайці-Монастириська водій автомобіля Skoda Roomster збив 57-річного велосипедиста. Потерпілий їхав на двоколіснику серединою проїжджої частини дороги в попутному напрямку. Чоловіка для надання меддопомоги доправили в лікарню. 

Того ж вечора у Тернополі кермувальниця автомобіля Mitsubishi Lancer, виїжджаючи з вулиці Шопена на проспект Степана Бандери, врізалася в автобус неоплан BOVA FHD  та у ще одне авто марки Mercedes-Benz Vito.

В результаті автопригоди до лікарні з множинними травмами та переломами потрапили обидва водії з автівок. 

У суботу, 6 листопада, в Тернополі не розминулися дві іномарки. За попередньою інформацією, водій Renault, виконуючи маневр повороту ліворуч, допустив зіткнення із Fiat, водія якого з тілесними ушкодженнями доправили в медзаклад.  

Не переконалася у безпечному русі і водійка автомобіля Mercedes. Вона на вулиці Руська, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, в’їхала в SEAT Leon. В травматологічне відділення потрапила кермувальниця Mercedes(у). Іншого водія після надання меддопомоги відпустили додому.  

14-річний велосипедист потрапив під колеса автомобіля Volkswagen Sharan. Водій, повертаючи ліворуч, аби заїхати в двір будинку, на зустрічній смузі збив неповнолітнього. За словами медиків, у дитини легкі тілесні ушкодження. 

В ніч з 7 на 8 листопада на автодорозі в обхід Тернопіля водій автомобіля Ford Galaxy з’їхав з проїжджої частини дороги та врізався в тросове огородження. Попередньо, 28-річний кермувальник перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його госпіталізували. 

До того ж, 7 листопада неподалік села Мишковичі, ДТП, у якій травмувався водій. Його в комі доправили у лікарню.
Більше: Поблизу Тернополя сталася ДТП: водій у комі

У всіх водіїв відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Причини автопригод стануть відомі у ході слідства.

Читайте також: У Тернополі виявили автівку з підробленими документами

Exit mobile version