У Тернополі виявили автівку з підробленими документами

Фото: Патрульна поліція Тернопільської області

У Тернополі виявили автівку з, ймовірно, підробленими документами. Про це інформує Патрульна поліція Тернопільської області.

Днями, до правоохоронців звернулася громадянка, яка повідомила, що вона є власницею автомобіля Hyundai, проживає у Львові, але на її адресу приходять “листи-щастя” за перевищення швидкості в Тернополі. Тому, ймовірно, вулицями Тернополя їздить водій, який має підроблені документи на це авто.

Інспектори розпочали пошуки “двійника”.

Здодом на вул. Дружби, поліцейські помітили авто Hyundai із державними номерними знаками транспортного засобу заявниці. Охоронці порядку зупинили автівку та, під час перевірки документів згідно з базами даних, виявили невідповідність номера кузова автомобіля з даними у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. Водій виявленої автівки повідомив, що нічого не знав про з’ясовані обставини, він придбав транспортний засіб без укладання будь-яких угод чи перереєстрації автомобіля.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події.

Правоохоронці вкотре наголошують, що купуючи транспортний засіб, необхідно ретельно перевіряти інформацію у свідоцтві про реєстрацію, номерні знаки та деталі кузова автомобіля.

Читайтк також: На Тернопільщині чоловік згорів у власному будинку

Exit mobile version