У Тернополі записатись на вакцинацію проти Covid-19 можна онлайн

Фото: мережа Інтернет

В Україні все більше людей гинуть від коронавірусної інфекції Covid-19. У МОЗ закликають українців вакцинуватись, адже це єдиний спосіб стабілізувати ситуацію в країні.

Читайте також: На Тернопільщині 36-річна жінка померла від COVID-19, ще півтисячі захворіли

Щоб зробити процес вакцинації максимально безпечним, швидким і зручним для місцевих жителів, у Тернополі забезпечили можливість онлайн-запису у будь-який із пунктів щеплення. Зробити це можна на офіційному сайті КНП “Центр первинної медико- санітарної допомоги” – https://www.medical.te.ua.

У наявності в тернопільських пунктах вакцинації три вакцини: AstraZeneca, CoronaVac і Pfizer.Тернополяни можуть вибрати той препарат щодо якого відчувають більше довіри.

Нагадуємо, щоб зменшити черги до пунктів вакцинації у місті та дати можливість пасажирам залізниці вакцинуватися напередодні поїздки, на вокзалі у Тернополі відкрили пункт вакцинації, де імунізують трьома вакцинами: Pfizer, AstraZeneca та CoronaVac. Працює він щодня з 10.00 до 15.00.

Ще один тимчасовий пункт вакцинації з 26 жовтня працює на центральному автовокзалі. Його розмістили на 2-му поверсі залу очікування, окремо від пасажирів. Зауважимо, там є місця і для тих, хто вже щепився.

Додамо, що згідно даних ДУ “Тернопільський ОЦКПХ МОЗ України”, станом на ранок 4 листопада, на Тернопільщині вакцинували 7 006 осіб:

1-ою дозою AstraZeneca – 501,
2-ою – 197;

1-ою дозою CoronaVac – 2 144,
2-ою – 493;

1-ою дозою Pfizer – 2 962,
2-ою – 709.

До слова, отримати консультацію щодо вакцинації, термінів ревакцинації, дізнатися про місця проведення вакцинації і графік роботи центрів вакцинації населення можна за номером «гарячої» лінії – 067-881-10-66.

Читайте також: Тернопільщина два дні поспіль перевищує базовий рівень Covid-показників (Відео)

Таблиця: Тернопільська міська рада
Exit mobile version