В Італії у день народження померла мама трьох діточок, тернополянка Світлана Родіна (Фото)

Фото з мережі Інтернет

Нещастя трапилося 28 жовтня на острові Іскія (Італія). Після важкої хвороби зупинилося серце 41-річної жительки Тернополя Світлани Родіної. Без матері залишилися троє діточок. Про смерть краянки повідомили в Українській церкві о. Іскія.

Зазначається, що зараз рідні та близькі планують перевезли тіло тернополяни на Батьківщину. Для цього їм потрібно зібрати чималі кошти. Тож за допомогою звертаються до всіх небайдужих.

28.10.2021 року на о. Іскія, після важкої хвороби відійшла у вічність, в день свого народження, наша землячка, мати трьох дітей Світлана 41 рік, дружина Василя Німчука…

Для перевезення тіла на Батьківщину збираються кошти…

В кого є можливість і бажання надати допомогу, звертайтесь: на Forio в український магазин до п. Іри ; в Ischia Porto магазин валізок “Orsola” Sig. Angelo, який розташований біля готелю Re Ferdinando та магазину Vodafon..Царство Небесне і Вічна Пам’ять“, – йдеться у повідомленні.

Якщо ви маєте можливість допомогти рідним та близьким Світлани Родіної, за більш детальною інформацією звертайтеся до Lesya Petrunyak.

Читайте також: Медики рятують життя вчительки, завучки ЗОШ №24 м.Тернополя: потрібна допомога

Exit mobile version