Медики рятують життя вчительки, завучки ЗОШ №24 м.Тернополя: потрібна допомога

Життя молодої, активної, енергійної, сповненої мрій та планів жінки в одну мить розділилося на “до” та “після”. В один із днів Оксана Захарченко почула від лікарів страшний діагноз – рак. На жаль, обстеження показали, що підступна хвороба вже пустила метастази. І тепер кожен день Оксани Іванівни – це боротьба за життя.

42-річна Оксана Іванівна Захарченко працює вчителем англійської мови, заступником директора у ЗОШ №24 м. Тернополя. Загалом присвятила школі майже два десятки років. Також жінка обіймає посаду директора недільної школи євангельської церкви.

Про таких людей, як Оксана Захарченко, кажуть, що то людина-свято. Де б вона не знаходилася, там завжди виникала радість.

Про це важко писати, говорити. Особливо, коли йдеться про близьких людей.Оксану Іванівну Захарченко (Носок) знають в нашому місті тисячі. Це вона виховала кілька поколінь дітей своїм добрим серцем, своїм творчим запалом, власним прикладом щирості й небайдужості.

Знаємо, все в Божих руках, Оксана не втрачає віри в Господню силу. На лікування необхідно сотні тисяч гривень. Сьогодні нам з вами випав шанс допомогти Оксані вижити. Нехай Бог поверне вашу щедрість сторицею!”, – зазначають у Євангельській церкві “Божа оселя”.

Зараз Оксана Захарченко перебуває на лікуванні у національному інституті раку в Києві. Якщо у вас є змога допомогти жінці у цій нелегкій боротьбі – зробіть це.

Реквізити для перерахунку коштів:

Карта Приватбанку 5457 0822 2542 6092 – Захарченко Оксана Іванівна

Читайте також: На Тернопільщині 5-річного Артемка вбиває рідкісна хвороба: потрібна термінова допомога

Exit mobile version