Водія, який скоїв смертельну ДТП у Шибалині, триматимуть під вартою

Водію, що у стані алкогольного сп’яніння вчинив смертельне ДТП поблизу Бережан, обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Про це інформує пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Читайте також: Поліція Тернопільщини затримала водія, причетного до смерті двох молодих людей (Фото)

“Бережанською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо водія, який у стані алкогольного сп’яніння вчинив ДТП, в результаті якого загинули 2 пасажирів, та ще 1 травмовано (ч. 4 ст. 286-1 КК України).”

Нагадаємо, 24 жовтня о 1:24 у селі Шибалин Бережанської МТГ Тернопільського району сталася аварія. Автомобіль Mitsubishi, яким керував нетверезий водій, вилетів на узбіччя, де зіткнувся з електроопорою.

В результаті зіткнення загинули пасажири авто – працівник міграційної служби Іван Шептак та магістрантка Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка Ірина Боднар. Ще одну пасажирку госпіталізували.

Читайте також: У ДТП загинула 22-річна студентка тернопільського вишу Ірина Боднар

“Прокурором доведено в суді обґрунтованість підстав для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення застави особі, підозрюваній за ч. 4 ст. 286-1 КК України”, – йдеться у повідомленні.

На даний момент триває розслідування. Його здійснюють слідчі поліції.

Читайте також: Неподалік Шибалина, де у ДТП загинули двоє людей, знову аварія

Exit mobile version