Неподалік Шибалина, де у ДТП загинули двоє людей, знову аварія

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

26 жовтня о 04:08 на автодорозі М-30 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка – Луганськ – Ізварине поблизу с. Шибалин Бережанської територіальної громади Тернопільського району водій автомобіля «Volkswagen Caravelle» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та допустив зіткнення з деревом. Про це інформує Головне управління ДСНС України у Тернопільській області.

Для ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди місце події залучався черговий караул 7-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Рятувальники здійснили деблокування водія автомобіля за допомогою гідравлічного інструменту та передали його працівникам екстреної медичної допомоги. Також вжили ряд заходів, спрямованих на попередження пожежі.

Обставини події встановлюють співробітники поліції.

Нагадаємо, 2 дні тому, 24 жовтня о 1:24 на автодорозі М30 в селі Шибалин Бережанської МТГ Тернопільського району сталася аварія, у якій загинули 2 людей.

Як з’ясували слідчі, водій автомобіля Mitsubishi, не впоравшись з керуванням, злетів у кювет, знісши освітлювальну опору. Авто перекинулося на дах. В транспортному засобі перебували четверо людей. Троє з них під час ДТП отримали травми, 30-річний чоловік загинув на місці події. На жаль, згодом у лікарні померла і 22-річна дівчина. Обоє були родом з Козови. 

Правоохоронці також згодом встановили, що водій був у нетверезому стані. За скоєне він понесе кримінальну відповідальність.
Більше: Двоє людей розбилися у страшній автокатастрофі на Тернопільщині (Фото/Відео/Оновлено)

Читайте також: Смертельна ДТП поблизу Тернополя: пасажирка загинула, водій – у лікарні (Наживо/Відео)

Exit mobile version