Двоє людей розбилися у страшній автокатастрофі на Тернопільщині (Фото/Відео/Оновлено)

24 жовтня о 1:24 на номер екстреного виклику “101” надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі М30 в селі Шибалин Бережанської МТГ Тернопільського району.

За попередніми даними, водій автомобіля Mitsubishi, не впоравшись з керуванням, злетів у кювет, знісши освітлювальну опору. Авто перекинулося на дах. В транспортному засобі перебували четверо людей. Троє з них під час ДТП отримали травми, 30-річний чоловік загинув на місці події. На жаль, згодом у лікарні померла і 22-річна дівчина. Обоє були родом з Козови. 

До прибуття рятувальників одного з пасажирів і водія госпіталізували працівники КНП “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”.

Згодом водія автомобіля уже затримала поліція. Він ймовірно був нетверезим на момент аварії.

Як з’ясувалося, 22-річна потерпіла була його дівчиною, з якою вони довго зустрічались.

Співробітники ДСНС вжили заходів для недопущення загорання автомобіля. За допомогою гідравлічного інструменту та аварійно-рятувального обладнання вивільнили загиблого та постраждалу, яку передали медикам. Обставини події з’ясовують правоохоронці. Очікуйте на офіційну інформацію від поліції згодом.

Як з’ясували правоохоронці, на момент аварії кермувальник перебував в стані алкогольного сп’яніння. Водія затримали згідно із статтею 208 КУпАП. Йому інкримінують статтю 286-1 Ч.4 (керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). 

Загинув держпрацівник

30-річний Іван Шептак працював у Козівському секторі УДМС у Тернопільській області.

Держпрацівник помер ще до приїзду карети швидкої медичної допомоги.

Працівники міграційної служби Тернопільської області висловлюють співчуття рідним та близьким Івана. 

“Раптово згасла свічка життя працівника Козівського сектору УДМС у Тернопільській області 30-річного Івана Шептака.
Найкращий син, вірний друг, відповідальний колега відійшов у вічність раптово, залишивши у душах близьких непоправний біль втрати.
Вся міграційна спільнота краю висловлює співчуття сім’ї та рідним Івана. Розділяємо Ваш біль та схиляємо голови у скорботі”, – пишуть на сторінці міграційної служби Тернопільської області. 

Смерть забрала життя 22-річної студентки ТНПУ

Уся академічна спільнота ТНПУ, факультет педагогіки і психології глибоко сумують з приводу непоправної втрати –  передчасної смерті магістрантки факультету. 

У трагічній автокатастрофі загинула Ірина Боднар.

“Ірина навчалася на другому курсі магістратури за освітньою програмою “Соціальна педагогіка”.
 Була веселою та світлою, доброю та щирою людиною. Скорбота переповнює від необхідності писати слово “була”.
Життєрадісна, енергійна, чуйна, мала чудове почуття гумору та завжди випромінювала позитив. Не зважаючи ні на що, завжди приходила на допомогу.
У цей важкий час висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям, однокурсникам, викладачам та усім, хто знав Ірину.
Нехай світла пам’ять про Іру назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує їй вічне життя та спокій. 
 Вічна пам’ять!” – йдеться на сайті ТНПУ.

Офіційні дані від Нацполіції читайте тут: Поліція Тернопільщини затримала водія, причетного до смерті двох молодих людей (Фото)

Exit mobile version