Школярі однієї з громад Тернопільщини достроково пішли на канікули

Фото: мережа Інтернет

У Бережанах Тернопільського району школярі достроково пішли на осінні канікули. Про це інформує Відділ освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради.

Згідно із розпорядженням міського голови від 13.10.2021 року №279-р «Про початок опалювального періоду 2021-2022 років в Бережанській міській територіальній громаді» закладам загальної середньої освіти рекомендували достроково розпочати осінні канікули.

Оскільки законодавством передбачено, що структура і тривалість навчального року й відпочинку між ними визначаються виключно рішенням педагогічної ради закладу освіти, то на підставі даних рекомендацій закладами прийнято рішення про перенесення початку канікул з 25 жовтня на 16 жовтня, тож школярі Бережанської міської територіальної громади відпочиватимуть з 16.10.2021 по 24.10.2021 року.

Учнів та батьків закликають дотримуватися правил безпеки під час канікул.

Додамо, що раніше начальнця управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк повідомила, що у місті школярі підуть на канікули згідно передбаченого плану – з 25 жовтня – 1 листопада. Це пов’язано з тим, що на сьогодні потреби у тому, щоб запроваджувати дострокові канікули у школах Тернополя, немає.

Читайте також: Канікули у школах: скільки та коли відпочиватимуть діти на Тернопільщині

Exit mobile version