На Тернопільщині скоро реалізують проєкт «GO мапа»

Фото: мережа Інтернет

Бережанська міська територіальна громада в партнерстві із Чортківською, Бучацькою та Збаражськими громадами стали учасниками проекту «Он-лайн платформа для підтримки та розвитку малого та середнього бізнесу сіл та містечок Тернопілля». Про це інформує заступник міського голови Бережан Володимир Урдейчук.

“Онлайн-платформа “GO мапа” реалізується ГО “Центр розвитку молодої громади та міжнародного партнерства “ІНІЦІАТИВА”. Створення платформи націлене на підтримку місцевого бізнесу з чотирьох громад Тернопільської області – Чортківської, Бучацької, Збаразької та Бережанської!!!Завдяки запуску і роботі платформи, користувачі зможуть з легкістю знаходити потрібний транспорт, найближчий готель, кав’ярню, медпункт, крафтову крамницю, прокат велосипедів чи екскурсовода всього у два кліки”, – йдеться у повідомленні.

Ціль проекту: підтримка місцевого бізнесу з чотирьох громад Тернопільської області – Чортківської, Бучацької, Збаразької та Бережанської. Його ініційовано з метою подолання негативних наслідків пандемії COVID-19, що найбільше вплинули на локальний малий та середній бізнес у сфері гостинності.Мета проекту: посилити трикутник співпраці ВЛАДА – БІЗНЕС – ГРОМАДА підсилюючи позиції місцевого бізнесу в часи пандемії COVID-19.

Завдання проекту: Забезпечити місцевому бізнесу: – рівні можливості в позиціонуванні на локальних ринках; – підвищити рівень поінформованості локальних МСБ; – надати можливість навчатися та удосконалюватися; – створити ефект синергії через підтримку локальних бізнесів і промоцію для зовнішнього користувача; – опосередковано сприяти безпечному внутрішньому туризму.Багато представників локального малого та середнього бізнесу майже не представлені он-лайн. Незначна частина з них мають сторінки в соцмережах, але не надто займається їх розвитком. Підприємці не мають власних сайтів і не володіють навичками їх адміністрування. Завдяки реєстрації і безпосередньому доступу до платформи, локальний бізнес отримає цільовий майданчик у своєму регіоні, рівні можливості представлення свого продукту для всіх користувачів у мережі Інтернет. А отже, можливості для збільшення продажів і масштабування бізнесу.

Читайте також: У тернопільській школі №10 реалізували проєкт-переможець “Шкільного громадського бюджету” (Відео)

Exit mobile version